top of page

VOITA VÄSYMYS

Väsyttääkö sinua usein? Jääkö unet usein liian vähille vai tuntuuko siltä että mikään tuntimäärä yössä ei tunnu riittävän? Joudutko usein ottamaan päiväunia, vain siksi että selviäisit jotenkin päivän läpi?

MONTA VAIKUTTAJAA

Uni on meille elintärkeää. Yön aikana aivomme nollaantuvat kun nukumme ja tyhjennämme edellisen päivät ajatukset pois. Jos emme saa tarpeeksi unta (7-9 h yössä),aivot eivät pääse poistamaan edellisen päivän aikana tullutta ”kuonaa”,  suoritustehomme alenee huomattavasti, mieliala on alhaalla ja väsymys puskee päälle.

Tiesitkö että myös suoliston kunto vaikuttaa unenlaatuumme? Jos suolistomme ei ole täysin kunnossa, meitä väsyttää jatkuvasti. Toinen suuri syy väsymykseen on mineraalien/hivenaineiden/ravintoaineiden puute elimistössä. Syötkö siis myös monipuolisesti ja säännöllisesti?

ARKI HELPOMMAKSI

Joudutko juomaan monta pannullista kahvia päivän aikana, jotta pysyisit hereillä tai turvaudutko päivittäin energiajuomaan?

 

Jos vastauksesi on kyllä, haluaisitko että asiaan tulisi muutos?

Törmään jatkuvasti työssäni samaan ongelmaan; "Väsyttää.." " Vitsi kun taas väsyttää.. pitää ottaa päiväunet, kun väsyttää.." Kuulostaako tutulta? Tätä minun elämäni oli kolme vuotta sitten. Tähän ongelmaan halusin löytää ratkaisun. Aloin opiskelemaan aihetta lisää ja löysin ratkaisut ongelmiini. Energiseen oloon vaikuttaa monta asiaa ja pelkkä uni ei aina riitä väsymyksen hoitamiseen. Joskus saattaa olla että nukut 14 h ja olet silti väsynyt. Silloin syy on jossain muualla. Mutta missä? Selvitetään se yhdessä. Löydetään sinun kadonnut energia takaisin.

Kun olemme energisiä, nukumme yömme hyvin ja saamme laadukasta unta, suoriudumme miljoona kertaa paremmin päivän aikana tulevista töistä/haasteista.

Kun sinä voit hyvin ja olet energinen, jaksat enemmän toteuttaa asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja jaksat olla paremmin läsnä läheisillesi. Läsnäolo tuo lisää rakkautta ja rakkaus tuo lisää onnellisuutta.

Voitetaan väsymys yhdessä!

bottom of page