top of page
  • Writer's pictureLaura Hotti

Tony Robbins-minun sankariniTony Robbins, hän on miljoonien ihmisten idoli, suunnannäyttäjä, kouluttaja, valmentaja, ystävä. Hän on minun sankarini.


Hän on mies, jonka suurin intohimo on ihmisten auttaminen ja valmentaminen. Hän muuttaa maailmaa suurella rakkaudella ja empatiakyvyllä. Hän luo valoa tähän maailmaan.


Kaksi vuotta sitten kollegani Peppiina tutustutti minut Tony Robbinsiin. Peppiina oli varannut elokuvateatterin Helsingistä, jossa hän oli järjestänyt meille mahdollisuuden seurata aivan huikeaa eventtiä, joka tuli live streamina verkon kautta suoraan Las Vegasista.


"Mikä energia, mikä intohimo!"


Ajattelin, kun Tony asteli lavalle ja sai kaikki pomppimaan yleisössä. Katselin tuota miestä haltioituneena seuraavat 3 tuntia. Eventin loputtua kävelin ensimmäisenä Suomalaiseen Kirjakauppaan ja tilasin Tonyn kirjoittaman kirjan ” Money: Master the Game”.

Tästä alkoi minun tieni Tonyn seurassa.


Katsoin hänen YouTube-videot läpi, olen lukenut hänen kirjojaan, kuunnellut hänen isnpiroivia äänikirjoja ja katsonut hänen dokumentti elokuvan ” I’m not your Guru!”- Netflixistä. Suosittelen tuota elokuvaa ehdottomasti kaikille!


Kuka Tony on?


Tony Robbins on aikamme hyväntekijä, 59-vuotias mies, jonka suurin intohimo on ihmisten auttaminen. Hän toimii monien julkkisten mentorina/valmentajana ja onkin tähän päivään mennessä valmentanut mm.: Usheria, Aerosmithia, Princess Dianaa, Nelson Mandelaa, Pitbullia, monia jenkki presidenttejä ja monia,monia muita.


Hänen seminaareihinsa on osallistunut jo yli 4 miljoonaa ihmistä ympäri maailman. Suosituin seminaari on ollut ”Date with Destiny”, jota on järjestetty jo yli 25-vuoden ajan. Toisena tulee ”Unleash the power within” ja kolmantena bisnesmaailmaan suuntautuva ”Business Mastery”.


Seminaarit kestävät monta päivää ja ovat hyvin intensiivisiä. Seminaarit tarjoavat työkaluja oman elämän kehittämiseen. Siihen miten pystyt toteuttamaan omia unelmasi, miten pystyt muuttamaan ihmissuhteitasi paremmiksi ja miten saat itsestäsi kaiken potentiaalin irti. Opit luomaan itsellesi onnellisen ja juuri sellaisen elämän kuin sinä haluat.


Tony omistaa yli 30 yritystä ja kehittää omia bisneksiään jatkuvasti. Hänen varallisuutensa menee tällä hetkelllä n. 500 miljoonassa.


Hän on tarjonnut tähän päivään mennessä yli 200 miljoonaa ateriaa kodittomille hänen yhtiöittensä kautta ja hänen tavoite on tarjota biljoona ateriaa kodittomille vuoteen 2025 mennessä. Hän tarjoaa päivittäin 100.000 ihmiselle puhdasta vettä Intiassa ja on mukana monessa hyväntekeväisyys ohjelmassa ympäri maailman.


Muuta maailmaasi


Jos kaipaat elämääsi lisää selkeyttä, rohkeutta, onnellisuutta, inspiraatiota tai voimaa. Tutustu Tonyyn.


Hän on muuttanut minun elämääni ja olen siitä ikuisesti kiitollinen. Olin viime vuonna Lontoossa Tonyn 4-päivän ”Unleash the Power Within”- itsensäkehittämisseminaarista. En ole koskaan kokenut mitään noin hienoa. Kaikki se ilo, se rakkaus ja intohimo, mitä pääsin kokemaan 13 000 muun ihmisen kanssa oli niin arvokasta ja niin voimaannuttavaa. Lähden ensi kuussa uudestaan UPW:hen ja olen valmis aukaisemaan sydämeni ja itseni taas kerran.


Kerron seuraavassa kirjoituksessani tuosta reissusta ja annan parhaimmat vinkit!


”When you are grateful, fear disappears and abundance appears.-Tony Robbins”


Käy tutustumassa Tonyyn hänen kotisivuilta:Rohkeasti & Rakkaudella:

Laura

224 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentários


bottom of page