top of page
  • Writer's pictureLaura Hotti

Majakka

Minulla on aina ollut suuri halu auttaa muita. Olen kantanut ihmisten elämää, huolia ja unelmia usein omilla harteillani. Joskus se on ollut hyvin kevyttä ja välillä painavaa. Olen huomannut sen että ihmisillä on ollut helppo kääntyä puoleeni ja usein olen kuullut lauseen” En ole koskaan kertonut näitä asioita kenellekkään..” . Erityisherkkyydessä vahvuutena tulee esiin empatia.


Olen omassa elämässä kokenut paljon. Paljon kauniita asioita mutta myös sellaisia, jotka ovat pysäyttäneet elämäni hetkeksi. Uskon siihen että kaikki mitä olen kokenut on muokannut minusta sellaisen ihmisen joka olen tänä päivänä. En ole täydellinen mutta tänä päivänä voin sanoa että olen kokonainen.


Kivusta käsin


Istuin hetki sitten ystäväni kanssa kahvilla ja hän kysyi minulta että ”mistä kumpuaa mun suuri halu auttaa muita?” Yllätyin itsekin vastauksesta. Mieleeni tuli vastaus ” Kivusta.”


Olen aina ihaillut Tony Robbinsia, joka on suurin idolini. Hän on yksi maailman menestyneimpiä valmentajia. Hänen rakkautensa ihmisiä kohtaan on ollut aina pyyteetöntä ja muistan kuinka Tony vastasi joskus ettei hän halua että kukaan joutuisi kokemaan samanlaista kipua kuin hän on aikoinaan kokenut. Sen takia hän haluaa auttaa ihmisiä ja valmentaa, jotta muut löytäisivät keinoja muuttaa omaa elämäänsä paremmaksi. Jotta muitten ei tarvitsisi kokea samanlaista kipua omassa elämässään.


Tähän asiaan minä voin samaistua. Minä tulen usein surulliseksi, kun kuulen että jos jollakin on vaikeaa. Mietin aina että miten voisin auttaa. Autan aina kun on mahdollista. Se on aina mahdollista.


Ole se valo


Ehkä minun tehtäväni tässä elämässä on tuoda valoa niille, joilla on elämässä hämärää. Olla se rohkeus, joka antaa siivet toisille. Olla se sydän, joka välittää ja rakastaa. Toimia majakkana ja ohjata ihmisiä oikeaan suuntaan.


Elämä on kaunista. Joskus hieman rikkinäistä, mutta ilman rikkoontumista emme voi korjata itseämme ja sitä kautta tulla vahvemmaksi. Vahvuutta on muistaa olla myös välillä heikko. Vahvuutta on olla sinä.


Rakkaudesta valmentamiseen


Minä uskon valmentamiseen ja siihen että yhdessä olemme aina vahvempia. Siksi valmentaminen merkitsee minulle enemmän kuin pelkkä työ. Jokainen asiakas merkitsee minulle paljon. Minulle merkitsee että sinä voit hyvin, olet onnellinen ja pääset elämässäsi sinne, minne haluat mennä.

Haluan että sinä menestyt ja onnistut.


Jos koskaan sinusta tuntuu että olet eksyksissä, tunnet olevasi yksin, kaipaat ystävää. Olen täällä sinua varten. Anna minun valoni muuttaa maailmaasi. Kanssani et ole koskaan enää yksin.


Odotan sinua, ystäväni. Nähdään pian.


Rohkeasti ja Rakkaudella:

Laura

438 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page