top of page

ROHKEASTI & RAKKAUDELLA

Missioni on tuoda vapautta ja antaa rohkeutta sinulle. Haluan avata sinulle maailman joka on mahdollisuuksia täynnä.

 

Mielestäni oman elämän pitää olla sellaista missä sinulla on hyvä olla ja olet onnellinen. Sellaista, jossa uskallat ja voit toteuttaa itseäsi.  Voit  kuunnella  sydämen ääntäsi ja seurata sitä. Tehdä omista unelmistasi totta.

MINUSTA

Olen Laura Hotti, 34-vuotias "vapaus & menestysvalmentaja" Espoosta. 

Olen intohimoinen yrittäjä, hyvinvoinnin puolestapuhuja ja rohkea valmentaja, 

jonka supervoimana on erityisherkkyys.❤️

Olen suuri unelmoija, joka uskoo mahdollisuuksiin ja siihen että unelmat ovat tehty toteutettaviksi. "if you can dream it, you can do it."


Haluan jakaa sinulle minun tarinaani ja myös koulutustaustaani jotta en ole sinulle täysin vieras. 

Haluan tutustua sinuun, ystävä. 

Energy (6).png

Oma tarinani lähtee liikenteeseen ensin -20 kilon painonpudotuksesta, jonka tein omatoimisesti vuosina 2009-2010.

 

Oman painonpudotuksen myötä ymmärrän painonpudottajia ja ymmärrän matkaa jota moni

käy läpi. Tunnen ylä,-ja alamäet ja ymmärrän tunnemyrskyt jotka saattavat tulla matkan varrella kohdalle.

Löysin oman jutun

Ilmoittauduin Personal Trainer kouluun vuonna 2013 Trainer4You:lle, joka on yksi Suomen arvostetuimmista ja pisimmistä PT-kouluista.

PT-koulun aikana käytiin monipuolisesti läpi anatomiaa, terveyttä, hyvinvointia, liikuntaa ja ravitsemusta.

Opiskelin ensin Hyvinvointivalmentajaksi, sen jälkeen Kuntosalivalmentajaksi ja lopuksi Personal traineriksi. Valmistuin Personal Traineriksi syksyllä 2013.

Tämän jälkeen jatkoin opintojani Trainer4You:lla vuonna 2014 Ravintovalmentajan-koulutuksessa, sillä halusin syventää oppejani ravitsemuspuolella. 
Tämä koulutus kesti puoli vuotta.

Olen saanut 160 h koulutusta Ravintovalmentajan-tutkinnon aikana ja olen oppinut  paljon ravinnosta aina urheilijan ravitsemuksesta erikoisruokavalioihin ( diabetes, ibs, gluteeniton/maidoton, imettävän/raskaana olevan ruokavalio..)

Olen ollut kasvissyöjä 29 vuotta ja vegeruokavaliot ovat yksi vahvuuteni. Samalla on myös energisoivat räätälöidyt ruokavaliot, joita olen tehnyt asiakkailleni viimeisen 6 vuoden ajan. 
Tyytyväisin, ihanin tuloksin. ❤️

Olen tähän mennessä auttanut jo yli 4000 ihmistä Suomessa voimaan paremmin, pääsemään uniongelmista eroon, löytämään lisää energiaa arkeen ja löytämään tulokset joita ovat etsineet.

1529843_281554731996538_1877720420_o.jpg

Opiskeltuani ravinto ja liikunta-alaa muutamat vuodet, kaipasin jotain lisää. Tiesin että varsinainen muutos tulee pään sisältä.

Mentaalipuoli kiinnosti, mistä sainkin idean ilmoittautua True Heartsille opiskelemaan NLP:tä eli mentaalipuolen valmennusta. NLP-koulutuksen jälken jatkoin matkaani Valmentamolle, jossa kouluttauduin elämäni ihanimpaan ammattiin: LCF Life Coachiksi ❤️

LCF Life Coach vuoden koulutukseen kuului:

Uravalmennusta

Vaurausvalmennusta,

Parisuhdevalmennusta,

Sinkkuvalmennusta,

Itsetuntovalmennusta,

Ajanhallintaa,

Anteeksiantamista ja irtipäästämistä,

Yritysvalmennusta,

Hyvinvointivalmennusta

Onnellinen elämä..

Osaan auttaa kaikilla elämän osa-alueilla ja auttaa muutoksessa, joka lähtee pään sisältä.

vapaus (4).png

Näiden koulutusten lisäksi olen käynyt ja käyn maailman parhaimpien valmentajien  (Tony Robbins, Brendon Burchard, Gary Vee.. ) koulutuksissa/seminaareissa 3 x vuodessa oppimassa uutta ja kehittämässä itseäni.

Olen opiskellut bisnestä, markkinointia, sisällöntuotantoa, myyntiä ja olen rakentanut monia uniikkeja verkkokursseja. Kirjoittaminen ja kehittäminen ovat intohimojani ja vahvuuksiani.

Myynnin parissa olen ollut jo 16 vuotta.

Luen jatkuvasti, kuuntelen äänikirjoja, opiskelen ja kehitän itseäni jotta pystyn auttamaan muita omalla ammattitaidollani voimaan paremmin ja pääsemään eteenpäin omassa elämässään.

❤️

Valmennuksen tärkeys

Uskon siihen että jokainen meistä tarvitsee omaa valmentajaa. Olemme usein omien ajatustemme ja uskomustemme “vankeina” ja tarvitsemme sen jonkun siihen viereen, jotta pääsemme omista rajoituksistamme yli ja saamme selkeyttä omiin tavoitteisiimme.

Minua valmentaa Suomen parhaimmat valmentajat ja yksi valmentajistani on Lontoossa.


 

Miksi valita juuri minut valmentajaksi?

Olen intohimoisesti kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista. Sinun elämäsi ja sinun unelmasi/tavoitteesi ovat minulle yhtä lailla tärkeitä, kuin omani.

Olen läsnä ja autan sinua. Se tunne kun saan sinut oivaltamaan jotain tärkeää, antaa minulle paljon. Teen työtäni sydämellä ja rakkaudella. Minulla on laaja ammattitaito taustalla ja pystyn auttamaan sinua jokaisella elämän osa-alueella.

 

Olen sinun tsempparisi, sinun tukesi ja sinun ystäväsi. 

Oletko sinä minun seuraava menestystarinani?

Rohkeasti & Rakkaudella:

Laura

6G2A1773 (1) kopio.jpg

ARVONI

Vapaus

 

Vapaus antaa siivet. Vapaus tuo onnellisuutta. Se on asia, jota jokainen meistä tavoittelee. Oli sitten kyse siitä että olisi enemmän vapautta toteuttaa itseään tai vapautta viettää enemmän aikaa itselle tärkeiden ihmisten kanssa. Vapautta tehdä sellaista työtä, jota rakastaa.

 

Vapautta elää ja reissata vaikka maailman ääriin. Vapautta hengittää ja vapautta tehdä juuri niitä asioita, jotka itselle merkitsee eniten.

Mikä parasta, sinä voit rakentaa itsellesi juuri sellaisen elämän, jossa on niin paljon vapautta kuin itse haluat. Jos vain valitset niin. Sinulla on vapaus valita.

VAPAUS.png

Rohkeus

 

Rohkeus tuo kipinän elämään.

 

Tiedät sen tunteen, kun olet uskaltanut ylittää itsesi. Se on aivan parasta.

 

Rohkeus tuo varmuutta ja se myös avaa uusia ovia elämässäsi. Rohkeus opettaa sinulle asioita itsestäsi, myös sellaisia joita et tienny edes olevan olemassa. Rohkeutta on myös kertoa tunteistaan. Rohkeutta on rakastaa. Rohkeutta on antaa anteeksi. Rohkeutta on myös avata sydämensä ja unelmansa maailmalle.  Mutta ennen kaikkea rohkeutta on uskaltaa myös tavoitella niitä asioita, jotka sua eniten pelottaa.

 

Tiesitkö, että yleensä ne asiat, jotka sua pelottaa eniten, on just niitä jotka merkkaa sulle eniten? Niitä kohti kannattaa mennä.

Uskallathan olla rohkeasti sinä.

Nimetön suunn.malli (7).png

Rakkaus

 

Rakkaus on kaiken pohja. Rakkaus on kantava voima.

 

Rakkautta on kaikkialla ympärillämme ja saamme sitä myös niin paljon kuin haluamme, kunhan uskallamme antaa vain sille mahdollisuuden.

 

Myötätunto, lämpö ja avoimuus muita kohtaan avaa sydämemme portin. Mitä ikinä teetkin, tee se aina rakkaudesta käsin.

 

Kaikki lähtee ensin rakkaudesta itseänsä kohtaan, sillä ensin pitää muistaa ja pystyä rakastaa itseään, ennen kuin voi rakastaa muita. Muistathan kertoa tarpeeksi usein itsellesi kuinka huippu tyyppi sä olet!

Rakkaus on parasta. Mitä enemmän teet hyvää ja annat rakkautta muille, se tulee moninkertaisena takaisin. Mutta älä unohda itseäsi matkan varrella, sillä sä olet kuitenkin sun elämän tärkein tyyppi.

vapaus (1).png

Hyvinvointi

 

Kaikki lähtee hyvinvoinnista!

Kun sinä voit hyvin, kaikki muut ihmiset ympärilläsi voivat hyvin.

 

Ruoka, lepo, liikunta, palautuminen ja elämästä nauttiminen. Kaikki kulkee käsi kädessä. Olemme tehty pienistä palasista, jos jokin palanen puuttuu, emme pysty toimimaan kunnolla. Ihminen on kokonaisuus. Hyvinvointi on tärkeää. Ei pelkästään fyysinen, mutta myös henkinen.

Tasapaino tuo tilaa uudelle. Tasapaino tuo uusia mahdollisuuksia. Oikeanlainen ravinto, riittävä vedenjuonti, toimiva liikunta, laadukas uni, mahdollisuudet toteuttaa itseään ja unelmiaan, tekevät sinusta parhaan version itsestäsi.

 

Kun sinä olet täynnä energiaa ja hyvinvointisi kukoistaa, taivaskaan ei ole silloin sinulle rajana. Pidäthän itsestäsi hyvää huolta  ja kohtele omaa kroppaa kuin kotina, jossa tulet asumaan elämäsi ajan.

vapaus (2).png

Yrittäjyys

 

“Yrittäjä on se joka hyppää kalliolta ja rakentaa lentokoneen matkalla alas”

 

Yrittäjyys on rohkeutta, palavaa intohimoa ja jatkuvaa halua muuttaa maailmaa.

Yrittäjyys mahdollistaa unelmien toteutumista ja sen unelma-elämän, josta haaveilee. Voit olla oma pomosi, päättää omasta kalenteristasi  ja vastaat vain itsellesi.

 

Minä arvostan yrittäjyyttä todella paljon ja tiedän että me olemme juuri niitä hieman hulluja, kunnianhimoisia visionäärejä, jotka saavat päivittäin uusia ideoita.

Jatkuva tiedonnälkä pitää meidät kouluttautumisen polulla, määränpäänä vapaus ja menestyminen.

Me olemme suunnannäyttäjiä, me olemme se voima, joka mahdollistaa muutokset.  

Emme lannistu kun tuulee ja myrskyää, vaan näytämme kuinka vahvat juuremme ovat.  

Yhdessä pystymme mihin vaan.

vapaus (3).png
bottom of page