top of page
  • Writer's pictureLaura Hotti

Minun tarinani.

Päivitetty: 25. helmik. 2019


Muistan, kun eräänä syksyisenä iltana kävelin juna-asemalle päin Leppävaarassa. Oloni oli turvonnut ja väsynyt, enkä voinut hyvin. Päätin että halusin voida paremmin, jotain piti tehdä. Silloin tein yhden elämäni suurimmista päätöksistä. Päätin että nyt aukeaa uusi sivu elämässäni.


Vuosi oli 2009 , painoa oli tuolloin kertynyt 78 kiloa, joka oli 165 senttiselle liikaa. Kilot olivat kertyneet pitkien työ,-ja opiskelu päivien takia. Huono, heikko syöminen, liikkumattomuus, toistuvat baari-illat ja roskaruoka olivat aikaansaaneet minulle väsyneen ja pahan olon. Tuosta olosta halusin päästä eroon.


Muistan kuinka minua usein kiusattiin painoni takia, sana " läski " kantautui usein korviini. Vaikka sanoin etten välitä siitä mitä muut sanoo, myönnän että kyllä sanat usein sattuivat, kun niitä kuuli.

Oli päiviä kun kaikki turhautti ja tuntui vaikealta, mutta silti sisimmässäni paloi niin vahva liekki.

En antanut periksi. Tiesin että minua varten on vielä jotain hienoa odottamassa.


Lähdin eteenpäin pienin askelin. En syönyt enää karjalanpiirakoita aamupalaksi, jätin majoneesit kaupan hyllyyn, en käynyt enää usein baareissa enkä eksynyt enää grillille aamuyön tunteina.


Aloin käydä kävelemässä 3 x viikossa ja aloin syömään terveellisemmin. Muistan kuinka aikoinaan pelkäsin personal trainereita ja muistan kun sanoin että “ sali ei ole mun paikka! “ silloinkin syynä oli se kun kuntosali oli minulle niin vieras alue, en tiennyt mitä siellä tehdä, Jostain syystä halusin kuitenkin antaa kuntosalille mahdollisuuden.


Sain kaverini kautta Elixiaan edullisen jäsenyyden ja sain toisen kaverin auttamaan minut alkuun kuntosalikuvioissa. Tein itselleni tavoitteen. Halusin päästä alle -60 kilon.


Alku tuntui kankealta, kun kunto oli aluksi sen verran huono. Mutta pikkuhiljaa treenit alkoivatkin sujumaan paremmin ja paremmin. Yhtäkkiä olin aivan koukussa saliin ja huomasin viettäväni salilla suurimman osan ajastani.Oli huikeaa nähdä oma kehitys, joka tuli pikkuhiljaa, mutta varmasti.


Muistan erään BodyPump-tunnin jälkeen istuin lattialla ja katsoin peiliin, huomasin olkapäähäni tulleen muotoa. Se fiilis ja innostus mikä siitä tuli, oli aivan mahtava. Aika kului eteenpäin, treenit sujuivat ja tulokset seurasivat toisiaan.. Yhtenä päivänä olin pukkarissa ja päätin mennä pitkästä aikaa vaa’alle. Suljin silmäni hetkeksi ja muistan kun mielessäni pyöri ajatus “ Olisipa luku alle 60 kilon” Avasin silmäni ja yllätyin. “56,1 kg”.Olin siis tiputtanut omatoimisesti -22 kiloa. Fiilis oli huikea!

Olin onnistunut tavoitteessani.


Aikaa tuohon projektiin meni päälle vuosi, että tulokset oli pysyviä. Peilistä kurkkasi vihdoin energinen, hyvinvoiva nuori nainen. Tunsin oloni onnelliseksi.Innostuin sitten salista sen verran paljon, että ystäväni ehdottivat minulle että lähtisin opiskelemaan Personal Traineriksi. Ja niin minä tein. Ilmoittauduin Trainer4You:lle PT-kouluun ja valmistuin sieltä Personal Traineriksi 2013. PT-puolen jälkeen kaipasin vielä jotain lisää, joten päätin syventää opintojani vielä Trainer4You:lla Ravintovalmentajaksi.


Tällä hetkellä olen erikoistunut monipuolisiin, räätälälöityihin ruokavalioihin. Mielestäni elämä on kivaa ja ruoka on hyvää! Ruokavalion pitää olla sellainen että se sopii juuri sinulle ja sinun arkeesi. Ja saat sillä niitä tuloksia, joista olet haaveillut. Olen tähän mennessä auttanut satoja ihmisiä ympäri Suomen ravintoon ja liikuntaan liittyvissä asioissa.

Puhun aina asiakkailleni ravinnosta ja ravinnon tärkeydestä. Pienillä muutoksille saat isoja lopputuloksia aikaan. Tehdään muutos yhdessä!


Ensin autoin itseäni ja nyt on aivan mahtavaa auttaa muita. Aloitin oman PT-uran vuonna 2013 Elixialla, joka oli hyvä ponnistuslauta uralleni. Olen viimeiset viisi vuotta toiminut yrittäjänä, teen töitä itselleni ja valmennan tänä päivänä Ruoholahden Motivuksessa. Valmentaminen on super hauskaa ja meillä on aina asiakkaitteni kanssa kivaa treeneissä! Mielestäni treeneihin pitää aina sisältyä paljon iloa, hymyjä ja onnistuneita tuloksia. Siinä on combo, joka toimii. Tule mun kanssa treenaamaan joku päivä, niin näet kuinka kivaa salilla oikeesti voi olla!
Follow your dreams, they know the way!


Nähdään pian!


Rohkeasti & Rakkaudella:

Laura

311 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page