top of page
  • Writer's pictureLaura Hotti

Kesäksi kuntoon!

Rakas ravinto, kuinka tärkeä sinä oletkaan minulle.


Kuinka sinusta saan voimaa ja energiaa. Silti kuitenkin unohdan sinut pitkissä päivissäni.

Olen pahoillani etten aina löydä tarpeeksi aikaa sinulle. Huomioin sinua välillä valitettavan harvoin. Tiedän, että sinä tekisit minulle hyvää ja terveyteni kiittäisi siitä. Mutta hukun liian usein kiireeseen ja minun on helppo piiloutua kiireen taakse.


Sinun kauniit, monipuoliset värit kiehtovat minua. Silti liian harvoin lautaseltani löytyy sateenkaaren kauniita sävyjä. Lupaan sinulle että koitan ryhdistäytyä.


Kaupassa ollessani kävelen Hevi-osaston ohi, valitsen sieltä kasviksia, muutaman mandariinin ja omenan. Kummastelen välillä ihmeellisiltä näyttäviä hedelmiä ja jätän ne siksi hyllyyn. Kassalla ollessani katson ostoksiani tyytyväisenä. Tänään tein hyviä valintoja.


Pääsen kotiin, laitan sinut jääkaappiin turvaan. Ja jostain syystä unohdan sinut sinne. Salaatti, josta olin päivällä haaveillut, tuntuu nyt liian kaukaiselta. En jaksa tehdä ruokaa, olen liian väsynyt. Tilaan pizzan ja menen sohvalle. Seuraavana päivänä herään liian myöhään, tiedän että jääkaapissa minua odottaisi jotain sellaista, mikä tekisi minulle hyvää. Mutta silti jääkaapin ovi jää avaamatta.


Koen mielipahaa, kun en taaskaan ehtinyt syömään. Vatsaa kurnii ja turvottaa. Olen jo myöhässä. Työpäivän aikana juon taas liikaa kahvia jotta en tuntisi nälkää. Päätä särkee ja väsyttää. Läsähdän taas kotisohvalle ja mietin että jos huomenna muistaisin taas sinut paremmin.. Anteeksi rakas ravintoni, koitan tehdä muutoksen.


Kuulostaako tutulta?


Tämä on monien meidän arkea. Suurella osalla meistä on haasteita ruokavalion kanssa, kiire vie usein mennessään jonka takia syömme liian vähän tai teemme heikkoja ruokavalintoja omassa arjessamme. Tämä usein aiheuttaa väsymystä, painonnousua ja päänsärkyjä.


Nyt mitä lähemmäs kesää mennään, alamme reagoimaan omaan terveyteemme paremmin.

Ajatus kesäloma rannoista muistuttaa että olisi kiva olla hyvässä kunnossa kun kauniit kesäpäivät saapuvat.


Mikä on sinun tavoitteesi? Missä kunnossa sinä haluaisit olla tänä kesänä?Annan sinulle nyt 5 toimivaa vinkkiä siihen, miten sinä saat omaa aineenvaihduntaasi herätettyä ja ruokavaliotasi kuntoon.


1. Turvottaako? Syö riittävästi jos haluat kesällä nauttia vielä enemmän kropastasi. Anna nyt itsellesi hieman enemmän huomiota. Syö 4-6 x päivässä. Säännöllinen syöminen purkaa kropastasi mahdollisen säästöliekin ja turvotus mikä keskivartaloosi on mahdollisesti syntynyt, häviää.


2. Aamulla kiire? Tässä ratkaisu! Jos aamulla sinulla on kiire ja et ehdi aamulla tekemään itsellesi aamupalaa, tee aamupala valmiiksi jääkaappiin edellisenä iltana. Aamupala voi olla vaikka ravitseva Smoothie, joka on helppo ottaa mukaan töihin/kouluun tai nauttia suoraan aamusta kotosalla.


3. Et jaksa kokkaa joka päivä? No problem! Valitse kalenteristasi kaksi päivää, esim. sunnuntai ja keskiviikko. Näinä päivinä preppaat eli kokkaat viikon ruoat kerralla. Teet vain isomman satsin ja laitat ruoat rasioihin odottamaan. Rasiat on helppo nappaa töihin mukaan. Näin sinulla on aina oikeanlaiset ruoat mukana, etkä turvaudu heikkoihin ruokavaihtoehtoihin kiireessä.


4. Lisää energiaa? Virkistä omaa hyvinvointiasi Vihersmoothiella joka päivä. Tässä on minun lemppariresepti sinulle:5. Sinulle tehty ruokavalio! Oletko koskaan harkinnut räätälöityä ruokavaliota itsellesi?

Sinulle räätälöidyllä ruokavaliolla saisit ruokavaliosi mukavasti kuntoon ja saisit juuri sellaisia tuloksia omassa hyvinvoinnissasi ja kropassasi, mistä olet haaveillut. Kun ruokavalio on räätälöity sinulle ja sinun tavoitteisiin sopivaksi, ihania muutoksia alkaa tapahtumaan.


Olen tähän mennessä auttanut satoja ihmisiä ympäri Suomen viimeisen 5 vuoden aikana ravintoon, liikuntaan ja uneen liittyvissä asioissa. Ihanin, onnistunein tuloksin ❤️


Saisinko auttaa sinuakin pääsemään kesäkuntoon?


Kiinnostuitko? Minulla on minun suositut, räätälöidyt ruokavaliot nyt tarjouksessa hintaan 59 € ( norm. 90 € ) Sunnuntaihin 31.3 asti. Voit tilata sinulle räätälöidyn ruokavalion ja katsoa tarkempia tietoja räätälöidystä ruokavalio-paketista tästä linkistä:


https://www.campwire.com/buy_flexible/300ba798-bd2a-46a7-9049-14c3ab1b1feeOta rohkeasti yhteyttä. Olen täällä sinua varten, ystäväni.

Rohkeasti & Rakkaudella:

Laura

955 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page