top of page
  • Writer's pictureLaura Hotti

Herkästi rohkea

Päivitetty: 20. tammik. 2019

Katselet elokuvaa, jossa tapahtuu jotain surullista, kyyneleet alkavat valua poskillesi.

Kuulet että jollekin on tapahtunut jotain ikävää, ahdistus puskee päälle. On päiviä kun kävelet ulkona ja ihailet vain auringon värittämää kaunista taivasta ja mietit kuinka kaunis maailma voikaan välillä olla. Menet ulos sateen jälkeen, haistelet raikasta ilmaa ja katselet kuinka luonto taas herää eloon. Tunnet usein onnellisuutta pienissä hetkissä.


Istut bussissa ja kuulet kauniin kappaleen, mieleesi tulvii ihania muistoja ja taas silmä kulmasi alkavat kostumaan. Näet kadulla söpön koiran, sitä on pakko jäädä silittämään. Näet kaukana mummon, joka näyttää tarvitsevan apua kauppakassin kanssa, juokset apuun. Vaikka sinulla olisi hieman kiire, autat mummoa kuitenkin ja viet hänen kauppakassinsa kotiin. Lähdet sateisena maanantaina kauppaan ja kauppareissun missiona on saada mahdollisimman monta ihmistä hymyilemään.Menet kukkakaupan ohi ja näet kauniin kimpun, ajattelet että “Tänään on hyvä päivä piristää ystävää kukkakimpulla”. Ystäväsi kasvoille nousee iso hymy. Tunnet suurta iloa. Mietit aina että tuo ilo tullessasi, mihin ikinä menetkään.Tämä on minun elämää.


Viime aikoina on paljon puhuttu erityisherkkyydestä. Erityisherkkä pysähtyy pieniin hetkiin useammin, näkee enemmän pieniä asioita, joita muut eivät niin helposti näe. Kokee tunteita usein vahvemmin, kokee suurta myötätuntoa ihmisiä/eläimiä kohtaan, jotka kohtaavat vääryyttä. Rakastaa lujemmin mutta kokee myös vahvempaa surua.Mielestäni herkkyys on kaunista. Usein meillä on tietynlainen kuori meidän päällämme, koska haluamme suojella itseämme. Liian harvoin kerromme itsestämme, mitä tunnemme, mistä unelmoimme, mitä rakastamme, mistä koemme surua ja mitä pelkäämme.Mitä paremmin uskallamme olla oma itsemme, tuomme heikkoutemme ja myös vahvuutemme esiin. Sen syvemmin pääsemme kosketuksiin toisiimme. Pystymme luomaan aitoja, kauniita ihmissuhteita ja löytämään myös enemmän rakkautta itseä kohtaan.


Ole aidosti sinä. Sinä olet täydellinen juuri tuollaisena, kuin olet. Anna myös muun maailman nähdä se.


Rohkeasti ja Rakkaudella:

Laura534 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page