top of page
  • Writer's pictureLaura Hotti

Aika kokeilla omia siipiä maailman toisella puolenMuistan, kun istuin eräänä aurinkoisena päivänä kotona ja katsoin läppäriltä Tony Robbinsin dokkaria Netflixistä. Olin muutama kuukausi aikaisemmin tutustunut Tonyn maailmaan ja hän teki minuun suuren vaikutuksen heti alusta alkaen. Muistan, kun katsoin tuota dokumenttia ja yhtäkkiä tunsin kuinka lämpö valtasi minut. Kyyneleet alkoivat valua poskilleni ja sillä hetkellä oivalsin mikä minun missioni on tässä maailmassa.


Soitin itku kurkussa rakkaalle ystävälleni ja hän huolestui heti, kun kuuli ääneni. Kysyi että " onko kaikki hyvin?"


Ilon ja kyynelien sekaisin fiiliksin totesin ystävälleni" Nyt mä tiedän mitä mun kuuluu tehdä! Mä tiedän mikä musta tulee! Musta tulee motivaatiopuhuja!" Kyyneleet olivat onnen kyyneliä .


Tämä oivallus on kantanut minua siitä asti.


Kohti omaa unelmaa


Viime vuonna aloitin ihanan yhteistyön laulaja/puhevalmentaja Mia Renwallin kanssa. Hänestä tuli minun puhevalmentajani. Opettelin viime kesänä Mian kanssa paljon äänenkäyttöä, lausumista ja tutustuin ihaniin hengitystekniikoihin Mian avustuksella. Iso kiitos Mialle kaikesta avusta ja huikeasta valmennuksesta. Suosittelen häntä jokaiselle, joka haluaa kehittää omaa ääntään!


Minulla on ollut pitkään suuri palo päästä maailmalle toteuttamaan itseäni ja tiedän että tuolla jossain odottaa minua vielä monta hienoa mahdollisuutta. Nyt on aika tehdä asialle jotain.


Rakkaudesta englanninkieleen


Olen pienestä pitäen rakastanut englanninkieltä ja olen saanut jopa koulusta stipendejä tämän ihanan kielen opiskelusta. Ja vaikka osaan englantia hyvin, tiedän että voin ja haluan kehittyä siinä lisää. Sen takia tein eilen huikean päätöksen, josta olen hyvin innoissani ja tämä päätös tuntuu oikealta.


Aika olla rohkea


Rakkaat ystävät.. minä lähden Los Angelesiin loppuvuodesta 3 kuukaudeksi opiskelemaan kieltä lisää ja hakemaan lisää varmuutta omaan esiintymiseen ja puhumiseen. Tiedän että maailman toisella puolen uusia ovia tulee avautumaan, tulen kasvamaan ihmisenä paljon ja kokemaan seikkailun, jota en tule koskaan unohtamaan.


Kerran me täällä kuitenkin vain ollaan, unelmia pitää seuraa ja omaa sydäntä kuunnella.


Jos sulla on oikeasti jokin unelma, jonka haluat toteuttaa, tee se. Sä pystyt siihen.Rohkeasti ja Rakkaudella:

Laura
447 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page