top of page

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI

Ihminen on kokonaisuus, joka koostuu useista osista. Mikäli joku pala puuttuu, emme toimi kunnolla. Tärkeimpiä osia ovat laadukas uni, ravinto, itselle sopiva liikunta ja onnellinen arki.

VAUHDISSA UNOHTUU

Tämän päivän vauhdikas elämänrytmi vie usein mennessään ja on helppoa jättää ravintoasiat huomiotta. Tästä johtuen saattaa väsyttää ja energiatasot ovat jatkuvasti alhaalla.

 

Kun puhumme hyvinvoivasta ja terveestä elämästä, on tärkeää puhua myös syömisestä ja oikeanlaisesta ravinnosta juuri sinulle. Sen kautta pystyt vaikuttamaan suoraan omaan jaksamiseesi, pystyt tekemään paljon enemmän asioita ja olet huomattavasti tuotteliaampi.

 

Sinulle oikealla ja kehollesi sopivalla ravinnolla pystyt taklaamaan väsymyksen, turvotuksen, vatsaongelmat, sekä huonolaatuisen unen.

Ruokavalio kuntoon

Miten lähdemme siis liikkeelle? Kartoitan alkuun kanssasi lähtötilanteen ja tavoitteet, jonka jälkeen rakennamme sinulle henkilökohtaisen ravintosuunnitelman, jossa huomioidaan sinun henkilökohtaiset mieltymykset ja ruokarajoitteet.

Ideologiani perustuu ruoan maistuvuuteen ja helppouteen - ei liikaa mittailua tai kaloreiden laskemista, eikä kitudieettejä. Liika laskeminen aiheuttaa monelle stressiä ja se taas usein hidastaa tuloksien saavuttamista sekä suunnitelmaan sitoutumista.

Räätälöity ruokavalio toimii parhaiten silloin kun otamme huomioon ruoat joista pidät erityisesti, joista et pidä lainkaan ja joita et esimerkiksi allergian vuoksi pysty syömään. Niin pystymme luomaan sinulle suunnitelman joka on nautittava ja jossa on helppo pysyä. Katsomme myös, että ruokavalio sopii juuri sinun elämänrytmiisi.

Ja alat vihdoin saamaan niitä tuloksia, joita olet kaivannut

 

Uni on tärkeämpää kuin ravinto. Silti kuitenkin suurin osa meistä karsii omasta unesta, kun on kiireinen ajanjakso meneillään omassa elämässä. Emme vain usein ymmärrä kuinka paljon hallaa me itsellemme teemme kun emme satsaa uneemme tarpeeksi.

 

Tällä hetkellä 50 % ihmisistä kärsii jonkinsortin uniongelmista ja suurin syy siihen on oma tietämättömyys. Emme tiedä mitkä asiat vaikuttavat siihen että nukut yösi hyvin.

Suurimpia vaikuttajia ovat suoliston kunto, oikeanlaiset rytmit illalla ja se että oletko antanut tarpeeksi oikeanlaisia ravinteita kehollesi päivän aikana.

Olen tänä päivänä erikoistunut unenlaadun parantamiseen ja autan tänä päivänä asiakkaitani nukkumaan paremmin. Minulla on käytössäni toimivat työkalut joilla saamme hienoja muutoksia aikaan. 

Valmennuksessani käymme läpi miten sinä nukut ja kuinka syvää unta saat yön aikana. Minä avaan sinulle oven hyvin unien maailmaan ❤️

Miten sinä tykkäät liikkua? Mistä sinä nautit? Liikutko sinä ilosta käsin?

Suuri osa ihmisistä liikkuu itselleen väärällä tavalla.  Sali ei esimerkiksi ole kaikkia varten.

Erilaisia liikuntamuotoja on onneksi vaikka kuinka paljon tarjolla. Aina tanssimisesta joogaan, crossfitista kamppailulajeihin, kotitreenistä juoksemiseen, uimisesta tankotanssiin.. 

Mielestäni on tärkeää löytää itselle sellainen harrastus, joka tuntuu omalta. 

Sellainen laji, joka innostaa ja tuo paljon hyvää oloa! 

Sen takia haluankin käydä kanssasi läpi että mitä sinä tykkäät tehdä, mistä sinä nautit ja rakennamme sen pohjalta sinulle innostavan liikuntasuunnitelman.

Ilon kautta kohti tuloksia!

Yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun puhutaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista on se että sinulla olisi mahdollisimman vähän stressiä omassa elämässäsi.

Elämän pitäisi olla mahdollisimman stressittöntä ja sellaista että sinulla on hyvä olla.

Käyn valmennuksessa kanssasi läpi sinun elämääsi ja sitä jos sinulla on stressiä, niin mistä se johtuu ja mitä me voimme asialle yhdessä tehdä. 

Minä autan sinua näkemään asioita uusista näkökulmista ja tarjoan sinulle ratkaisuja sinun elämään, jotta sinä pystyt nauttimaan omasta elämästäsi vielä enemmän! 

Olen opiskellut NLP:tä ja neurotiedettä ja olen hyvin kiinnostunut siitä miten mielemme toimii. 

Pystyn auttamaan sinua ymmärtämään omia ajatuksiasi ja tunteitasi paremmin.

Ja mikä parasta tulet oivaltamaan ihania asioita omassa hyvinvoinnissasi ja elämässäsi, jotka saavat ihanan muutoksen aikaan!

Olen auttanut jo yli 3000  ihmistä ympäri Suomen viimeisen viiden vuoden aikana ravintoon, liikuntaan ja uneen liittyvissä asioissa.

 

Saisinko auttaa sinuakin voimaan paremmin?

Laadukas Uni

Liiku ilon kautta

Onnellinen elämä

bottom of page