top of page

Unen parantava voima

Tiesitkö, että voit polttaa rasvaa kehostasi silloin kun nukut? Tämä on mahdollista kun saat tehtyä itsellesi parhaat edellytykset nukkumiselle ja hormonituotantosi oikeaan tasapainoon.

NUKU PAREMMIN, VOI PAREMMIN

Unen parantava voima on täysin uniikki 30-päivän verkkovalmennus, jonka aikana sinä pääset uniongelmistasi eroon ja aloitat matkan kohti tuloksia hyvinvoinnissasi! Palkintona on elämä täynnä energiaa, unelmakroppa, parempi terveys ja hyvin nukutut yöt!

 

“Yhdysvalloissa tehtiin tutkimus, jossa kahdella testiryhmällä pidettiin samanlaisia ruokavalioita ja kuntoiluohjelmia. Toinen ryhmistä kuitenkin nukkui 8,5 h/ yössä ja toinen 5,5 h / yössä. Kokeen jälkeen tehdyt mittaukset osoittivat, että ryhmä 1, joka oli nukkunut 8,5 h yössä oli polttanut 55% enemmän rasvaa, kuin toinen ryhmä!”

Tässä valmennuksessa opit nukkumaan paremmin, voit vihdoin luopua turhista melatoniini- unilääkkeistä, tulet löytämään lisää energiaa omaan arkeen, saat ruokavaliotasi kuntoon, kiinteydyt, painosi putoaa ja elämänlaatusi paranee!

Unen voima

Uni on tärkeämpää kuin ravinto tai liikunta. Silti liian moni laiminlyö tärkeintä osa-aluetta ja väheksyy unen tärkeyttä. Nukumme liian vähän ja silloinkin usein saamme liian heikkoa unta. Tämä näkyy sitten omassa terveydessämme, jaksamisessamme ja tuloksissamme. Tämä valmennus sopii kaikille, jotka kärsivät uniongelmista, huonosta unesta, jatkuvasta väsymyksestä tai tulosten puutteesta omassa hyvinvoinnissa.

Anna mahdollisuus itsellesi

Halusitpa sitten löytää syvien unien ihanan maailman, saada aineenvaihduntasi ja hormonituotantosi kunnolla käyntiin ja saada vihdoin painon oikeisiin lukemiin. Tämä sopii myös kesäksi kiinteytystä tarvitseville ja heille, jotka haluavat vain voida yksinkertaisesti paremmin.

Miltä tuntuisi herätä joka päivä pirteänä ja hyvin levänneenä?

 

Hyppää valmennukseen mukaan ja avaa ihana uusi sivu elämässäsi!

VALMENNUKSEN HYÖTYJÄ

  • Unenlaatusi paranee, uniongelmat häviävät

  • Väsymys katoaa

  • Mieliala kohenee

  • Rasva palaa ja paino laskee

  • Oma hyvinvointi pysyy pitkin viikkoa

  • Jaksat paremmin koko päivän

  • Olosi on onnellisempi

  • Asiat stressaavat vähemmän

69€  (sis. alv)

helsingin_eläinsuojeluyhdistys_logo.JPG

Eläimiä tukemassa

Jokaisesta verkkovalmennuksesta lahjoitetaan 2 euroa Helsingin Eläinsuojelyhdistyksen toimintaan.

bottom of page